(044) 522-03-17 (067) 500-70-76 (063) 354-27-52

Гідроізоляція підвалу стін, підлоги з середини проникаючим матеріалом Міленіум, Пенетрон

Компанія «Лісон» понад 20 років професійно виконує гідроізоляцію підвалів і та інші складні роботи матеріалами проникаючої дії в Києві та Київській області зсередини. Надійно та швидко. Не потребує розкопки підвалів від грунту. Хімічні кристали матеріалу Міленіум проникають в середену бетону по капілярам та блокують від води. Холодні шви, між блоками заповнюються полімерцементим, швидкотвердіючим розчином Премхор або Проквік ( твердіння від 15 сек. до 15 хв.).

Ми використовуємо велику кількість матеріалів, що вробляє виробніх Сатекма, більше 60 видів матеріалів для різних завдань. Наша мета: Знайти рішення для найскладніших завдань в Гідроізоляції. Найскладніша робота яку виконували наші спеціалісти це: гребля Запоріжської та Київської Гідроелектростанції. Обмащувальна проникаюча гідроізоляція і застосування різних видів і типів гідроізоляційних матеріалів, які відрізняються між собою технічними характеристиками дають змогу виконати різноманітні технічні завдання з гідроізоляції і дати гарантію до 25 років.

Ви можете замовити у нас виконання гідроізоляційних робіт підвалу, або купити гідроізоляційні матеріали проникаючої дії для підвалу і виконати гідроізоляцію самостійно зсередини – своїми руками. Середня вартість матеріалв складає 100 грн на м.кв. Роботи не складні, схожі на фарбування стін матеріалом «Міленіум», який має вигляд цементу з наповнювачами та розводиться водою до вигляду рідкого цементу.

Гідроізоляція підвалу – це основа якісного будівництва маєтку, заміської вілли, котеджу! Гідроізоляція підвалу зсередини в приватних будинках необхідна і про це треба подбати. Наша компанія «Licon» виконує роботи гідроізоляція підвалу Київ і Київська область понад 20 років. Ми та кож виконуємо роботи з гідроізоляції по всій Україні понад 20 років.

Гідроізоляція підвалу зсередини

Конструкція підвального приміщення – це монолітні залізобетонні стіни, або стіні підвалу зроблені з залізобетонних блоків. При монолітних стінах гідроізоляція найдешевша: в цій конструкції легко виконати надійний, найдешевший водонепроникний захист підвального приміщення. Цей захист забезпечується не тільки відсутністю величезної кількості стиків, в порівнянні з конструкціями, виконаними із збірних фундаментних блоків ФБС. При виконанні гідроізоляційних робіт в підвалі зробленних з ФБС збільшується кількість швів між блоками, які потрібно розчистити від цененту та заповнити їх полімерцементнім розчином Премхор ( Пенекрит) та про грунтовати Міленіум (Пенетрон) ціна 120 гр/кг. Витрати по кількості: 0,9-1 кг/м.кв. Кількість витрат матеріалу Премхор шовний в середньому 2 кг на 1 м.п. Придбати Премхор по ціні 110 грн. за кг за найдешевшою ціною у Компанії «Лісон» за адрессою м. Київ, Заболотного, 20 А, Метро Теремки, біля Магелану. т. 067500-70-76, т. 0445220317.

 

 

Гідроізоляція підвалу з середини

матеріалом проникаючої дії

Гідроізоляція підвалу

з середини Міленіум

 

 
Гідроізоляція підвалу зсередини:.
 
Іньектування тріщин та швів в бетоні та кірпічу

Це найкращий спосіб виконання гідроізоляції підвалу зсередини. Основна мета: під тиском, за допомогою спеціального насосу, іньектуеться поліуретанова смола в тріщини та холодні шви бетонної конструкції, яка витісняє воду з середини бетону. Смола стає перешкодою, на завжди, для проникнення води в середену підвалу, тоннелю, погріба та інших конструкцій. Недоліком є тіки ціна за роботи з матеріалом 2500 грн. за 1м/п. Але якість найвища та на завжи! Компанія «Лісон» понад 20 років має досвід в виконанні дуже складних робіт по цій технологіі, якій навчались у Німецькій компаніі «Мінова-Оріка».

 

 

Гідроізоляція проникаючої дії
 
в бетон для підвалів «Міленіум», Іспанія -

краща альтернатива Пенетрон, Россія по ціні 150 гр/кг.

Гідроізоляція проникаюча Міленіум, Іспанія.

Ціна 120 грн кг. меш. 25 кг.

Премхор для швів

Ціна 110 грн. кг.

Замовити: т. 067-500-70-76, 044522-03-17.

Київ. Доставка в регіони: Нова пошта.

Теги: підвалу придбати, гідрозоляція зовнішня, гідроізоляція підлоги, гідроізоляція стін підвалу, гідроізоляція проникаючої дії, гідроізоляція пенетрон, гідроізоляція ціна, обмащувальна гідроізоляція, гідроізоляція шівів